Palvelut

Vuonna 2015 perustettu rakennuspeltitöihin erikoistunut yritys, jonka tarkoitus on tarjota kaikenlaiset peltityöt kilpailukykyiseen hintaan asiakkailleen. Palveluihimme kuuluvat kaikki rakennuspeltityöt ikkunapeltien tekemisestä koko katon vaihtoon ja kattojen huoltoon. Myös erikoisemmatkin peltityöt.
 
Tällä hetkellä palveluihimme kuuluu kattotöissä konesaumakattojen asennus uudisrakennuksiin ja vanhojen vaihtaminen uuteen. Myös muutkin peltikattomallit onnistuvat. Huopakatoille teemme ja asennamme piipun pellityksiä, räystäslistoja ja seinänvieruslistoja. Rakennusten julkisivuun ja sisäpuolelle liittyvistä pellityksistä teemme ovien ja ikkunoiden pellityksiä sekä erilaisia kynnyspeltejä.
 
Katto on talosi tärkein osa. Säännöllinen ja ennakoiva kattohuolto pidentää katon ikää jopa kymmeniä vuosia, sekä ehkäisee ikävät yllätykset.

Peltiiike Vänskä

 

TIETOA MEISTÄ

Vuonna 2015 perustettu rakennuspeltitöihin erikoistunut yritys, jonka tarkoitus on tarjota kaikki peltityöt kilpailukykyiseen hintaan asiakkailleen

Palveluihimme kuuluvat kaikki rakennuspeltityöt ikkunapeltien tekemisestä koko katon vaihtoon ja kattojen huoltoon. Myös erikoisemmatkin peltityöt.

Peltitöissä käytämme ruukin peltiä.

OTA YHTEYTTÄ JA PYYDÄ TARJOUS

10 + 9 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.